Mire jó az InDesign? Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

Corvinus Oktatási központ hírei

23Jul/18
corvinus-oktatas-bejegyzes
Mire jó az InDesign?

Az Adobe® InDesign® egy piacvezető, professzionális kiadványszerkesztő program, amit az Adobe Systems gyárt. Kiadványszerkesztő alkalmazások segítségével nyomdakész anyagokat állíthatunk össze, mint például: poszterek, könyvek, illusztrált katalógusok, design elemeket és szöveget egyaránt tartalmazó rek

lámkiadványok stb.

 

Az InDesign támogatja az EPUB, PDF, HTML, SWF formátumokba exportálást is, ezáltal könnyen készíthetünk e-könyvet, digitális kiadványt, interaktív online dokumentumot, vagy olyan tartalmat, amelyet tableten való fogyasztásra szánnak.
Letisztult, áttekinthető felületének köszönhetően a gyakran használt funkciók és munkafolyamatok egyszerűen vezérelhetőek. Stílusos tipográfiájú, különféle grafikát, képet és táblázatot tartalmazó több hasábos oldalakat hozhatunk létre.


Az InDesign rengeteg olyan funkciót is kínál, amelyeket más kiadványszerkesztő programok nem: mesteroldalakat használhatunk sablonként a munka meggyorsítása érdekében, pontosan meghatározhatjuk a margókat a nyomtató képességei alapján, különböző formátumú képeket importálhatunk (JPEG, PNG, EPS, PICT, PD, PSD, TIFF), és könnyedén kapcsolhatjuk össze a gépen található állományokat.