InDesign tanfolyam Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

InDesign tanfolyam

corvinus-oktatas-bejegyzes
InDesign tanfolyam

Kiadványszerkesztői ismeretek, az Adobe InDesign szoftver használata

JELENTKEZZ MOST INDULÓ TANFOLYAMAINKRA!!!

Gondoltál már rá, hogy szórólapot, névjegykártyát, plakátot, magazint tervezz vagy éppen könyvet tördelj? Miben kezdtél neki? Photoshopban? Illustratorban? Wordben??? inDesign nélkül hozzá se kezdj! Gyere el tanfolyamunkra, ismerkedj meg az Adobe inDesign szoftverrel, ahol megtanítunk a kiadványszerkesztés, a nyomdai előkészítés és a tördelés fortélyaira gyakorlati példák segítségével.

Tanfolyam fontos információi:

A képzés tervezett időpontja:
A képzés időtartama: 1 hét

A képzés díja: 37.500 Ft

Képzési felelős: Jablonszki Adrienn +36 30 470 97 88

 

Miért éri meg tanfolyamunkra jelentkezni?

 A képzési program célja, hogy a résztvevők olyan ismereteket tudjanak szerezni az Adobe InDesign szoftverről, amellyel alkalmazni tudják a megismert technikát. A tanfolyam olyan kezdő felhasználóknak szól, akik szeretnék elsajátítani a kiadványszerkesztést és a nyomdai előkészítést, szeretnének rálátni a nyomdai folyamatokra, hogy általuk készített kiadványok a lehető legjobb minőségben kerüljenek nyomtatásra.

A tanfolyamra jelentkezés feltételei:

Szükséges előismeretek:

Készségszintű operációs rendszer (Pl.: Windows) és szövegszerkesztő (Pl.: Word) program ismerete.

Iskolai végzettség, egyéb szakmai végzettség nem feltétel.

Tanáraink

 

 

Fodor Dániel

2017-ben diplomáztam a Magyar Képzőművészeti Egyetem Tanárszakán. Egyetemi tanulmányaim alatt számos európai országba eljutottam különféle ösztöndíjakkal, így töltöttem egy-egy szemesztert vendéghallgatóként a pozsonyi és a krakkói művészeti egyetemek Intermédia tanszékein. Egyetemi éveim alatt a Ludwig Alapítvány ösztöndíját, valamint Székely Bertalan Ösztöndíjat, 2018-ban pedig Derkovits Gyula Képzőművészeti Ösztöndíjat nyertem.

Az egyetemre történő sikeres felvételimet korábbi tanulmányaim segítették, amelyeket a Práter utcai Budapesti Komplex SZC Kézművesipari Szakgimnáziumban, a Szellemkép Szabadiskolában, valamint a Budai Rajziskolában folytattam. Ennek köszönhetően különféle intézményekben, sokféle és különböző fotográfiai szemléletmóddal ismerkedhettem meg.

Jelenleg vezetőségi tagja vagyok a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának ahol önkéntes szervezői munkámmal segítem a fiatal pályakezdő alkotók kibontakozását. Szakterületem a fotográfia képzőművészeti felhasználási módjai valamint az analóg-filmes technikák, a labortechnika.

Sárközi Péter

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Fotográfia szakán BA, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média design szakán MA diplomát szerzett. Diplomamunkája, mely egy elektromos kerekesszék-vezérő rendszer user interface tervezése volt, a 2016-os Hellodesign Talent Award-on elnyerte a legjobb média design diplomamunka díjat.

2008 és 2016 között a Magyar Újságírók Országos Szövetségének tagja. 2008 és 2017 között a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának tagja. 2013 óta a Random Egyesület tagja. 2006 és 2011 között a digicams.hu magazin cikkírója, majd főszerkesztője volt. 2016 óta a Budapesti Metropolitan Egyetem meghívott oktatója. 2018 óta a Corvinus Oktatási Központ oktatója.

Autonóm művészként fotóval, videóval, video installációkkal foglalkozik. Munkáival gyakran jelentkezik olyan neves kiállítóhelyeken és rendezvényeken, mint a Galerie Treppenhaus (Erlangen), Millepiani (Róma), Zoom Festiwal (Jelenia Góra), Art Market (Budapest), Mai Manó Ház (Budapest), Műcsarnok (Budapest), Viltin galéria (Budapest), stb.

Jelentkezés

A *-gal jelöltek kitöltése kötelező.
Hírlevelet szeretnék kapni a további képzési lehetőségekről.

* Hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ a fenti adatlapon és csatolt dokumentumon megadott személyes adataimat kezelje, és feldolgozza; továbbá hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ az adataimat adatállományában eltárolja abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra, a jelentkezésemtől számított 3 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.

* Elolvastam és elfogadom a Corvinus Oktatási Központ Adatvédelmi szabályzatát.