Bér és TB ügyintéző tanfolyam - számolhatsz vele! Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

Corvinus Oktatási központ hírei

29Sep/18
corvinus-oktatas-bejegyzes
Bér és TB ügyintéző tanfolyam - számolhatsz vele!

Érdekelnek a számok? Középfokú végzettséggel rendelkezel, és olyan helyen tanulnál tovább, ahol naprakész tudást szerezhetsz?  Itt szakmailag elismert, kiváló és a felnőttképzésben 10 éves tapasztalattal rendelkező, gyakorlott oktatóktól tanulhatsz.

A képzés során a bér és jutalékszámításon túl ismereteket szerzel a foglalkoztatási formákról, társadalombiztosítási és nyugdíjrendszerről, valamint a szociálpolitikáról, családtámogatásról is.

Kiszámítható, hosszú távú munkahelyet szeretnél?

A legfrissebb hivatalos statisztikák szerint közel 4,5 millióan dolgoznak ma Magyarországon. Tehát ennyi munkavállalónak kell havonta a bérét számfejteni és társadalombiztosítási ügyeit intézni.

Erre a szakmára biztosan van kereslet és bizonyára lesz is, amíg a dolgozók fizetést kapnak munkájukért!

 

Olyan munkahelyet keresel  számíthatnak rád? Ebben a szakmában elsősorban emberekkel foglalkozol. Segítségükre lehetsz pl. táppénz, családi adókedvezmény, nyugdíj ügyekben. Arról nem is beszélve, hogy ez egy bizalmi pozíció, hiszen te tisztában leszel mindenkinek a fizetésével az adott cégnél.

 

Számolod a napokat? Olyan szakmát keresel, amivel minél gyorsabban a munkaerőpiacon tudhatod magadat?

A bér és TB ügyintéző tanfolyammal szűk egy év alatt 2 keresett szakmát szerezhetsz,  ráadásul egy áráért!

 

Számítanak az anyagiak?

A KSH adatok szerint 2018. első felében a fővárosban a teljes munkaidős pénzügyesek kerestek a legjobban, átlagosan nettó 443.000 HUF-t. Az alapfizetés 250.000, de a nagyobb multiknál akár 600.000 HUF-t is lehet a fizetésed. 

Kiszámoltad?

A képzés ára alig több, mint egy társadalombiztosítás és bérügyintéző félhavi fizetése. Cserébe pedig versenyképes, korszerű tudást sajátíthatsz el.

Indul a visszaszámlálás! Nem árt sietni, hiszen a következő tanfolyamunk kezdete: 2018. október 20.

Számolhatunk Veled?