Corvinus Oktatási Központ |Fotográfus képzés | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

Corvinus Oktatási központ hírei

07Oct/18
corvinus-oktatas-bejegyzes
Műteremmel és előhívó laborral gazdagodik a fotós képzés

fotós képzés új mérföldkőhöz ért, ugyanis az iskola saját fotóstúdiót és előhívó labort alakított ki modern gépekkel és berendezésekkel, ezzel biztosítva a tanulók számára a minőségi gyakorlati oktatást. A tanterem melletti műterem egyik nagy előnye a közelsége, hiszen így lehetőség nyílik rögtön a tanórák után kibérelni és megismerni a stúdió eszközeit, azok karbantartásának és összeszerelésének módját. Emellett remek helyszíne lehet a jövőben workshopoknak is.


18Feb/19
corvinus-oktatas-bejegyzes
Excel nélkül megáll az élet!

Az Excel majdnem annyira nélkülözhetetlen napjainkban, mint a levegő. Nagyon megkönnyíti az adatok kezelését, függetlenül attól, hogy szövegről, számokról vagy dátumokról van szó, illetve akkor is kitűnő eszköz, ha a táblázatainkat szeretnénk kezelni. Abban biztosak lehetünk, hogy a könyvelők, közgazdászok, matematikusok és egyéb tudóstársaik, illetve a különböző cégek is határozottan meg lennének lőve enélkül a program nélkül.