Dreamweaver tanfolyam Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

Dreamweaver tanfolyam

corvinus-oktatas-bejegyzes
Dreamweaver tanfolyam

Webdesigner:
Dreamweaver tanfolyam

JELENTKEZZ MOST INDULÓ TANFOLYAMAINKRA!!!

"A honlapkészítés jól fizet nem?" De, amennyiben jól csinálod! Ismerkedj meg nálunk a webdesign aktuális helyzetével. Tanuld meg értelmezni a honalpok kódjait, hogy tájékozódni tudj bennük, illetve módosíthasd őket. Ne félj, azért nem kell programozóvá képezned magad, hiszen az Adobe Dreamweaver szoftver gondoskodik róla, hogy grafikus interfacen keresztül is összeállíthasd weblapodat. Mi pedig arról gondoskodunk, hogy a szoftvert megtanuld kezelni.

Tanfolyam fontos információi:

A képzés tervezett időpontja:
 

A képzés időtartama: 1 hét

Hétfő- Péntek: 9:00- 15:00

A képzés díja: 37.500 Ft

Képzési felelős: Jablonszki Adrienn +36 30 470 97 88

Miért éri meg tanfolyamunkra jelentkezni?

 A képzési program célja, hogy a résztvevők olyan ismereteket tudjanak szerezni az Adobe Dreamweaver programról, amellyel alkalmazni tudják a megismert technikát. A tanfolyamot olyan résztvevőknek ajánljuk, akik szeretnének betekintést nyerni a weboldal készítés folyamatába, szeretnék megérteni a honlapok kódjának felépítését, hogy tájékozódni tudjanak benne, vagy módosítani tudjanak rajta. Szintén ajánljuk az Adobe Dreamweaver szoftver iránt érdeklődőknek.

A tanfolyamra jelentkezés feltételei:

Szükséges előismeretek:

Készségszintű operációs rendszer (Pl.: Windows) és szövegszerkesztő (Pl.: Word) program ismerete.

Iskolai végzettség, egyéb szakmai végzettség nem feltétel.

Tanáraink

 

Sárközi Péter

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Fotográfia szakán BA, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média design szakán MA diplomát szerzett. Diplomamunkája, mely egy elektromos kerekesszék-vezérő rendszer user interface tervezése volt, a 2016-os Hellodesign Talent Award-on elnyerte a legjobb média design diplomamunka díjat.

2008 és 2016 között a Magyar Újságírók Országos Szövetségének tagja. 2008 és 2017 között a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának tagja. 2013 óta a Random Egyesület tagja. 2006 és 2011 között a digicams.hu magazin cikkírója, majd főszerkesztője volt. 2016 óta a Budapesti Metropolitan Egyetem meghívott oktatója. 2018 óta a Corvinus Oktatási Központ oktatója.

Autonóm művészként fotóval, videóval, video installációkkal foglalkozik. Munkáival gyakran jelentkezik olyan neves kiállítóhelyeken és rendezvényeken, mint a Galerie Treppenhaus (Erlangen), Millepiani (Róma), Zoom Festiwal (Jelenia Góra), Art Market (Budapest), Mai Manó Ház (Budapest), Műcsarnok (Budapest), Viltin galéria (Budapest), stb.

Jelentkezés

A *-gal jelöltek kitöltése kötelező.
Hírlevelet szeretnék kapni a további képzési lehetőségekről.

* Hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ a fenti adatlapon és csatolt dokumentumon megadott személyes adataimat kezelje, és feldolgozza; továbbá hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ az adataimat adatállományában eltárolja abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra, a jelentkezésemtől számított 3 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.

* Elolvastam és elfogadom a Corvinus Oktatási Központ Adatvédelmi szabályzatát.