Fotográfus és fotótermék-kereskedő OKJ tanfolyam

OKJ szám: 54 810 01

 1. Professzionális fotóművész oktatói csapat
 2. Korszerű, modern eszközökkel felszerelt profi műterem a gyakorlati oktatáshoz
 3. Kényelmes új tanterem az elméleti oktatáshoz
 4. Budapest legszebb helyszínei a külső fotózáshoz
 5. Műtermi tárgy, portré, egész alakos modellfotózás
 6. Sportesemény, művészeti esemény, épület és természetfotózás külső helyszíneken
 7. Fotó szerkesztés, utómunka oktatás
 8. CSAK NÁLUNK: Smink oktatás – ami a modellfotózáshoz elengedhetetlen
 9. CSAK NÁLUNK: Végzett tanulóink legjobb képeiből kiállítást rendezünk
szoftverfejleszto-tanfolyam-fotos-kepzes-corvinus-oktatas

Tanfolyam kezdési dátumok:

Új hétvégi fotós csoport:

 • Képzés várható indulási időpontja: November 26-án induló képzésünk betelt! Új képzési időpont hamarosan!
 • Képzés várható befejezése: 2020. ősz
 • Oktatási napok: 2 hetente szombati és vasárnapi napokon
 • Oktatás időtartama: 9:00-15:30
 • Tandíj: 260.000.- (Részletfizetési lehetőség)
 • Vizsgadíj: 68.000.-

Jelentkezés feltételei:

 • Érettségi bizonyítvány
 • DSLR vagy MILC típusú fényképezőgép
Amennyiben a képzésre jelentkezők száma, a megadott jelentkezési határidőig nem haladja meg az előírt minimum létszámot, úgy intézményünk a képzési időpont halasztási jogát fenntartja.

Fotós OKJ tanfolyam hétköznapi képzés


Új hétköznapi fotós csoport:

 • Képzés várható indulási időpontja: Új képzési időpont hamarosan!
 • Képzés várható befejezése: Hamarosan!
 • Oktatási napok: kedd és csütörtök délutánonként
 • Oktatás időtartama: 17:30-20:30
 • Tandíj: 260.000.- (Részletfizetési lehetőség)
 • Vizsgadíj: 68.000.-

Jelentkezés feltételei:

 • Érettségi bizonyítvány
 • DSLR vagy MILC típusú fényképezőgép
Amennyiben a képzésre jelentkezők száma, a megadott jelentkezési határidőig nem haladja meg az előírt minimum létszámot, úgy intézményünk a képzési időpont halasztási jogát fenntartja.

Van még szabad hely!

Fotográfus és Fotótermék-kereskedő OKJ tanfolyam tanmenet:

A fotográfus és fotótermék-kereskedő fejlett fotótechnikai tudással rendelkező kreatív szakember, aki a vizuális kommunikáció segítségével valósítja meg a fotográfia különböző területein adódó szakmai és kereskedői feladatokat. OKJ bizonyítványt adó, akkreditált képzésünk célja, hogy a nálunk végzett tanulók képzett szakemberekként képessé váljanak fénykép- és videofelvételeket készíteni, azokon elvégezni a szükséges utómunkálatokat, valamint az így elkészült fotótermékeket értékesíteni akár önálló vállalkozás keretében. A képzés során marketing képzést és értékesítést segítő képzést is elsajátíthatnak diákjaink, melynek segítségével termékeik értékesítése és annak marketingje is könnyebb lesz számukra. Elméleti és gyakorlati fotós tanfolyamunk elvégzése olyan képesítést biztosít, mellyel engedéllyel végezhető az analóg és digitális fotózás, és az erre alapított vállalkozás működtetése.

Képzésünk egyediségét extra szolgáltatásokkal igyekszünk biztosítani. A fotográfus és fotótermék-kereskedő képzésünk diákjai a képzési tanrendbe építve smink oktatást is kapnak, ami a portréfotósnak, modellfotósnak készülő jelentkezők számára elengedhetetlen tudást biztosít. A tanfolyamot sikeresen elvégző és OKJ bizonyítványt szerző tanulóink képeiből nyilvános kiállítást rendezünk az Óbudai Kulturális Központban.

Szükséges előképzettség: érettségi vizsga

Szakmai partnerünk: 220volt

Tanáraink

Kolozsi Bea
Kolozsi Bea

MŰVÉSZI HITVALLÁS

1999-ben végzett MOME Vizuális kommunikáció szakon, majd ugyanott a Tanárképző Tanszéken.

2000 óta tanít különböző típusú művészeti oktatási intézményekben. Évekig az Alternatív Közgazdasági Gimnázium fotográfus szakképzésének, a Modell Divatiskola művészeti képzésének tanára volt.

2012-től tagja a Magyar Fotóművészek Szövetségének, 2013-től a RANDOM kortárs fotográfusok egyesületének. Jelenleg szabadúszó alkotó fotográfus, óraadó tanár.

(Gyula, 1973)

Dobokay Máté
Dobokay Maté

MŰVÉSZI HITVALLÁS

2015 óta tanítok fotográfiát.

A Kaposvári Egyetem Fotográfia BA szakán végeztem. A Fiatalok Képzőművészeti Stúdiójának tagja vagyok. A 2015-2016-os évben megkaptam a Köztársasági Ösztöndíjat, elődöntős voltam 2015-ben a Leoplod Bloom Díjon és 2017-ben az Esterházy Díjon. 2014-ben tagja voltam a pozsonyi OFF_Festival győztes csapatának és jelöltek a Lucien és Rodolf Hervé Díjra. Legfiatalabb alkotóként kiállítottam az “IMPACT: Abstraction & Experiment in Hungarian Photography” című kiállításon New Yorkban.

Az egyetem elkezdése óta nyitottan kezeltem a fotográfia médiumát és keresem a kapcsolatát a festészettel. Elsősorban absztrakt és konkrét fotográfiával foglalkozom. Valamilyen aspektusból minden munkám közelít a festészethez. Próbálom a médium határait feszegetni, mivoltára rákérdezni. A fotográfiát mint eszközt használom, de rendszeresen visszatérek ezen eszköz alapkérdéseihez is. A médiumon keresztül, de annak nem „rendeltetésszerű” használatával készítem képeimet, ezzel is elmosva határait. Hiszek abban, hogy ma már nem kell megkülönböztetni a fotográfiát a képzőművészetektől.

Fodor Dániel
Fodor Dániel

MŰVÉSZI HITVALLÁS

2017-ben diplomáztam a Magyar Képzőművészeti Egyetem Tanárszakán. Egyetemi tanulmányaim alatt számos európai országba eljutottam különféle ösztöndíjakkal, így töltöttem egy-egy szemesztert vendéghallgatóként a pozsonyi és a krakkói művészeti egyetemek Intermédia tanszékein. Egyetemi éveim alatt a Ludwig Alapítvány ösztöndíját, valamint Székely Bertalan Ösztöndíjat, 2018-ban pedig Derkovits Gyula Képzőművészeti Ösztöndíjat nyertem.

Az egyetemre történő sikeres felvételimet korábbi tanulmányaim segítették, amelyeket a Práter utcai Budapesti Komplex SZC Kézművesipari Szakgimnáziumban, a Szellemkép Szabadiskolában, valamint a Budai Rajziskolában folytattam. Ennek köszönhetően különféle intézményekben, sokféle és különböző fotográfiai szemléletmóddal ismerkedhettem meg.

Jelenleg vezetőségi tagja vagyok a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának ahol önkéntes szervezői munkámmal segítem a fiatal pályakezdő alkotók kibontakozását. Szakterületem a fotográfia képzőművészeti felhasználási módjai valamint az analóg-filmes technikák, a labortechnika.

A képzés szakmai OKJ vizsgával zárul!

Jelentkezés

A *-gal jelöltek kitöltése kötelező.Hírlevelet szeretnék kapni a további képzési lehetőségekről.

* Hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ a fenti adatlapon és csatolt dokumentumon megadott személyes adataimat kezelje, és feldolgozza; továbbá hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ az adataimat adatállományában eltárolja abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra, a jelentkezésemtől számított 3 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.

* Elolvastam és elfogadom a Corvinus Oktatási Központ Adatvédelmi szabályzatát.