Adobe Illustrator, a vektorgrafikus rajzolóprogram: Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

Adobe Illustrator, a vektorgrafikus rajzolóprogram:

corvinus-oktatas-bejegyzes
Adobe Illustrator, a vektorgrafikus rajzolóprogram:

JELENTKEZZ MOST INDULÓ TANFOLYAMAINKRA!!!

Kellene egy jó grafika a kiadványodhoz, de nem találsz az ingyen letölthető állományok között? Szükséged van egy díszítő elemre, de nem akarsz vagyonokat fizetni érte egy stock oldalon? Logót terveznél vállalkozásodnak, de senki nem találja el az ízlésedet? Tanuld ki az Illustrator csínját-bínját és készítsd el magad illusztrációidat. A tanfolyamon megismerkedhetsz a vektorgrafikával, ami némi gyakorlás után már koránt sem fog olyan ilyesztőnek tűnni, mint korábban. Sőt, akár a legjobb barátod lehet! Megtanulhatod használni az Adobe Illustrator programot és egy kreatív tervezési folyamat részese lehetsz.

Tanfolyam fontos információi:

A képzés tervezett időpontja:
A képzés időtartama: 1 hét

Hétfő-Péntek: 9:00- 15:00

A képzés díja: 37.500 Ft

Képzési felelős: Jablonszki Adrienn +36 30 470 97 88

 

Miért éri meg tanfolyamunkra jelentkezni?

 A képzési program célja, hogy a résztvevők olyan ismereteket tudjanak szerezni az Adobe Illustrator programról, amellyel alkalmazni tudják a megismert technikát. A tanfolyam olyan kezdő felhasználóknak szól, akik a vektorgrafikában szeretnének használható tudást szerezni, akár kiadványszerkesztői ismereteik kiegészítésére, akár önálló tervezési folyamat céljából.

A tanfolyamra jelentkezés feltételei:

Szükséges előismeretek:

Készségszintű operációs rendszer (Pl.: Windows) és szövegszerkesztő (Pl.: Word) program ismerete.

Iskolai végzettség, egyéb szakmai végzettség nem feltétel.

Tanáraink

 

Sárközi Péter

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Fotográfia szakán BA, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média design szakán MA diplomát szerzett. Diplomamunkája, mely egy elektromos kerekesszék-vezérő rendszer user interface tervezése volt, a 2016-os Hellodesign Talent Award-on elnyerte a legjobb média design diplomamunka díjat.

2008 és 2016 között a Magyar Újságírók Országos Szövetségének tagja. 2008 és 2017 között a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának tagja. 2013 óta a Random Egyesület tagja. 2006 és 2011 között a digicams.hu magazin cikkírója, majd főszerkesztője volt. 2016 óta a Budapesti Metropolitan Egyetem meghívott oktatója. 2018 óta a Corvinus Oktatási Központ oktatója.

Autonóm művészként fotóval, videóval, video installációkkal foglalkozik. Munkáival gyakran jelentkezik olyan neves kiállítóhelyeken és rendezvényeken, mint a Galerie Treppenhaus (Erlangen), Millepiani (Róma), Zoom Festiwal (Jelenia Góra), Art Market (Budapest), Mai Manó Ház (Budapest), Műcsarnok (Budapest), Viltin galéria (Budapest), stb.

Jelentkezés

A *-gal jelöltek kitöltése kötelező.
Hírlevelet szeretnék kapni a további képzési lehetőségekről.

* Hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ a fenti adatlapon és csatolt dokumentumon megadott személyes adataimat kezelje, és feldolgozza; továbbá hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ az adataimat adatállományában eltárolja abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra, a jelentkezésemtől számított 3 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.

* Elolvastam és elfogadom a Corvinus Oktatási Központ Adatvédelmi szabályzatát.