Adatbázis - kezelés alapfokon Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

Adatbázis - kezelés alapfokon

corvinus-oktatas-bejegyzes
Adatbázis - kezelés alapfokon

MS Access képzés

JELENTKEZZ MOST INDULÓ TANFOLYAMAINKRA!!!

Ismerd meg tanfolyamunkat röviden

Amennyiben szeretnéd megismerni melyek a legfontosabb adatbáziskezelési ismeretek, fogalmak, szeretnéd elsajátítani az adatbázisok tervezését és a Microsoft Access adatbáziskezelő program alapvető használatát, gyere el tanfolyamunkra. A Microsoft Access segítségével megtanulhatod, hogyan, tárolhatod az összegyűjtött adataidat egyetlen adatbázisállományban. Képzésünk során az adatbázis kezelés alapjain túl azt is megismerheted hogy milyen összefüggéseket kell látnod ahhoz, hogy egy alapszintű adatbázist létre hozhass. Ajánljuk ezt a 32 órás képzést azon hallgatóknak, akik érdeklődnek az adatbázisok és az SQL iránt. Vagy el akarnak mélyedni az adatok összetettségének vizsgálatában.

Tanfolyam fontos információi:

A képzés tervezett időpontja:

 

A képzés időtartama: 1 hét.

A képzés díja: 29. 000 Ft

Képzési felelős: Jablonszki Adrienn +36 30 470 97 88

A Képzés végén a sikeresen vizsgázók Tanúsítványt kapnak.

Miért éri meg tanfolyamunkra jelentkezni?

 Az Access program gyors kereshetőséget és exportálási lehetőségeket biztosít adataink között, ugyanakkor kiváló céges nyilvántartások struktúrált tárolására is. Nálunk megismerkedhetsz mindezekkel, bármelyikre legyen is szükséged. A képzés alatt megtanulhatsz lekérdezéseket és jelentéseket létrehozni, ezeket módosítani, megismerkedhetsz a táblákkal, sőt, képes leszel ezen táblák közötti kapcsolatok definiálására is többek között. Téged is várunk képzésünkre, ha érdekelnek az adatbázisok, vagy csak szeretnél rendet tenni az adataid között.

A tanfolyamra jelentkezés feltételei:

Szükséges előismeretek:

Készségszintű operációs rendszer (Pl.: Windows) és szövegszerkesztő (Pl.: Word) program ismerete.

Iskolai végzettség, egyéb szakmai végzettség nem feltétel.

Tanáraink
Németh Imre

Mit tanít: Microsoft Office Táblázatkezelés alapfokon, Adatbáziskezelés alapfokon képzések

Immáron 14 éve tanitok informatikát. Rendszergazdai ismereteket, programozást, szövegszerkesztést, táblázatkezelést, prezentációt és adatbáziskezelést. Nálam a fő cél az elégedett hallgató és a vidám hangulat.

 

Jelentkezés

A *-gal jelöltek kitöltése kötelező.
Hírlevelet szeretnék kapni a további képzési lehetőségekről.

* Hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ a fenti adatlapon és csatolt dokumentumon megadott személyes adataimat kezelje, és feldolgozza; továbbá hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ az adataimat adatállományában eltárolja abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra, a jelentkezésemtől számított 3 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.

* Elolvastam és elfogadom a Corvinus Oktatási Központ Adatvédelmi szabályzatát.