Táblázatkezelés emelt szinten (Excel) Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

Táblázatkezelés emelt szinten (Excel)

corvinus-oktatas-bejegyzes
Táblázatkezelés emelt szinten (Excel)

Haladó MS Excel képzés

JELENTKEZZ MOST INDULÓ TANFOLYAMAINKRA!!!

Ismerd meg tanfolyamunkat röviden

Iskolánkban a már meglévő Excel tudását tovább gyarapíthatja a „Táblázatkezelés emelt szinten” kurzusunkon. A 32 órás tanfolyam végére a hallgatók elsajátítják a Microsoft Excel (programozást nem igénylő) magas szintű használatát, elsősorban a függvényekre (Dátum és idő, Matematikai, Statisztikai, Szöveg, Mátrix, Logikai és Adatbázisfüggvények), nagy és komplex adattáblák kezelésére illetve kimutatásokra koncentrálva. Az oktatás célja, hogy a hallgatók olyan tudásra tegyenek szert folyamatos gyakorlati példákon keresztül, amely a munkájukhoz szükséges.

Tanfolyam fontos információi:

A képzés tervezett időpontjai:

A képzés időtartama: 1 hét. 

A képzés díja: 29. 000 Ft

Képzési felelős: Jablonszki Adrienn +36 30 470 97 88

A Képzés végén a sikeresen vizsgázók Tanúsítványt kapnak.

 

 

Miért éri meg tanfolyamunkra jelentkezni?

 A tanfolyamunkon résztvevők megismerkednek a táblázatkezelés lehetőségeivel, és a tanfolyam végeztével elmélyítik a korábban már megszerzett tudást. Megismerik a leggyakrabban alkalmazott képleteket és függvényeket, statisztikákat és kimutatásokat készítenek, adatokat rendeznek és szűrnek, valamint grafikus kimutatásokat készítenek. Képzésünk segítséget nyújt abban, hogy az itt tanultak napi szintű alkalmazásával, akár széles körben megkönnyítse napi szintű munkáját, akár egy irodában, akár saját vállalkozásában dolgozik.

A tanfolyamra jelentkezés feltételei:

Szükséges előismeretek:

  • Táblázatok létrehozása, karakterek formázása, keretezés, cellák egyesítése, kategóriák beállítása, relatív, vegyes és abszolút hivatkozások.
  • Gyakran használt függvények alkalmazása táblázatokban (SZUM, MIN, MAX, ÁTLAG, HA)
  • Diagramok létrehozására, táblázatok nyomtatásra való előkészítésére, nyomtatása.

 

Iskolai végzettség, egyéb szakmai végzettség nem feltétel.

Tanáraink

 

Szilágyi Péter

Mit tanít: Microsoft Office Szövegszerkesztés alapfokon, Táblázatkezelés emelt szinten képzések

Érdeklődésem az informatika iránt a középiskolában kezdődött. Érettségi után elvégeztem egy szoftverüzemeltető és egy rendszerinformatikus tanfolyamot. 2010-ben diplomáztam a Nyíregyházi Főiskola számítástechnika-technika szakán, és ebben az évben kezdtem el dolgozni Budapesten tanárként egy általános iskolában. Szeretek informatikát tanítani, az általános iskolás gyerekektől a felnőttekig vannak tanítványaim. Szabadidőmben weboldalakat készítek, tablókat, képeket, videókat szerkesztek.

Jelentkezés

A *-gal jelöltek kitöltése kötelező.
Hírlevelet szeretnék kapni a további képzési lehetőségekről.

* Hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ a fenti adatlapon és csatolt dokumentumon megadott személyes adataimat kezelje, és feldolgozza; továbbá hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ az adataimat adatállományában eltárolja abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra, a jelentkezésemtől számított 3 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.

* Elolvastam és elfogadom a Corvinus Oktatási Központ Adatvédelmi szabályzatát.