Táblázatkezelés alapfokon (Excel) Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

Táblázatkezelés alapfokon (Excel)

corvinus-oktatas-bejegyzes
Táblázatkezelés alapfokon (Excel)

MS Excel képzés

JELENTKEZZ MOST INDULÓ TANFOLYAMAINKRA!!!

Ismerd meg tanfolyamunkat röviden

Az Excel napjaink egyik legelterjedtebb, és leggyakrabban használt táblázatkezelő programja. Használatával könnyedén elvégezhetők a napi munka során felmerülő számítási, vagy akár nyilvántartási feladatok, de egyszerű utasításokkal készíthetők kimutatások is, melyekből diagramokat is szerkeszthetünk. 32 órás Microsoft Excel tanfolyamunk keretében a résztvevők megismerkednek a táblázatkezelés alapjaival, felhasználási lehetőségeivel, és gyakorlati alkalmazásaival. A képzés végén a hallgatók képesek lesznek egyszerűbb táblázatok összeállítására, a szükséges képletek, függvények alkalmazására, de fontos információk grafikus ábrázolására is.

Tanfolyam fontos információi:

A képzés tervezett időpontja:
 

A képzés időtartama: 1 hét.

A képzés díja: 29. 000 Ft

Képzési felelős: Jablonszki Adrienn +36 30 470 97 88

A Képzés végén a sikeresen vizsgázók Tanúsítványt kapnak.

Miért éri meg tanfolyamunkra jelentkezni?

 A táblázatkezelés alapfogalmainak megismerésén túl megtanulod az alapvető számítási műveleteket, megismered az általánosan használt függvényeket, és képes leszel ezek készségszintű használatának elsajátítására. Ezt a képzést azon hallgatóknak ajánljuk, akik bonyolult számításokat hajtanak végre, nap, mint nap és érdeklődnek azok egyszerű végrehajtása iránt. Ugyancsak ajánljuk azoknak a hallgatóknak is, akik csupán el akarnak mélyedni az adatok megjelenítésében, és elemzésében.

A tanfolyamra jelentkezés feltételei:

Szükséges előismeretek:

Készségszintű operációs rendszer (Pl.: Windows) és szövegszerkesztő (Pl.: Word) program ismerete.

Iskolai végzettség, egyéb szakmai végzettség nem feltétel.

Tanáraink
Németh Imre

Mit tanít: Microsoft Office Táblázatkezelés alapfokon, Adatbáziskezelés alapfokon képzések

Immáron 14 éve tanitok informatikát. Rendszergazdai ismereteket, programozást, szövegszerkesztést, táblázatkezelést, prezentációt és adatbáziskezelést. Nálam a fő cél az elégedett hallgató és a vidám hangulat.

Jelentkezés

A *-gal jelöltek kitöltése kötelező.
Hírlevelet szeretnék kapni a további képzési lehetőségekről.

* Hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ a fenti adatlapon és csatolt dokumentumon megadott személyes adataimat kezelje, és feldolgozza; továbbá hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ az adataimat adatállományában eltárolja abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra, a jelentkezésemtől számított 3 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.

* Elolvastam és elfogadom a Corvinus Oktatási Központ Adatvédelmi szabályzatát.