Táblázatkezelés alapfokon (Excel)

Ismerd meg tanfolyamunkat röviden

Az Excel napjaink egyik legelterjedtebb, és leggyakrabban használt táblázatkezelő programja. Használatával könnyedén elvégezhetők a napi munka során felmerülő számítási, vagy akár nyilvántartási feladatok, de egyszerű utasításokkal készíthetők kimutatások is, melyekből diagramokat is szerkeszthetünk. 32 órás Microsoft Excel tanfolyamunk keretében a résztvevők megismerkednek a táblázatkezelés alapjaival, felhasználási lehetőségeivel, és gyakorlati alkalmazásaival. A képzés végén a hallgatók képesek lesznek egyszerűbb táblázatok összeállítására, a szükséges képletek, függvények alkalmazására, de fontos információk grafikus ábrázolására is.

Tanfolyam fontos információi:

A képzés tervezett időpontja:
április 8-12, (hétfőtől péntekig), 17:00-20:30, oktató Németh Imre
május 13-17 (hétfőtől péntekig), 17:00-20:30, oktató: Németh Imre

A képzés időtartama: 1 hét. Hétfő - Péntek: 17:00-20:30

A képzés díja: 29. 000 Ft

Képzési felelős: Jablonszki Adrienn +36 30 470 97 88


A Képzés végén a sikeresen vizsgázók Tanúsítványt kapnak.


Miért éri meg tanfolyamunkra jelentkezni?

A táblázatkezelés alapfogalmainak megismerésén túl megtanulod az alapvető számítási műveleteket, megismered az általánosan használt függvényeket, és képes leszel ezek készségszintű használatának elsajátítására. Ezt a képzést azon hallgatóknak ajánljuk, akik bonyolult számításokat hajtanak végre, nap, mint nap és érdeklődnek azok egyszerű végrehajtása iránt. Ugyancsak ajánljuk azoknak a hallgatóknak is, akik csupán el akarnak mélyedni az adatok megjelenítésében, és elemzésében.

A tanfolyamra jelentkezés feltételei:

Szükséges előismeretek: Készségszintű operációs rendszer (pl. Windows), szövegszerkesztő program (pl. Word)  ismeretek.


Iskolai végzettség, egyéb szakmai végzettség nem feltétel.

Tanáraink

Németh Imre
Németh Imre

Mit tanít: Microsoft Office Táblázatkezelés alapfokon, Adatbáziskezelés alapfokon képzések

Immáron 14 éve tanitok informatikát. Rendszergazdai ismereteket, programozást, szövegszerkesztést, táblázatkezelést, prezentációt és adatbáziskezelést. Nálam a fő cél az elégedett hallgató és a vidám hangulat.


Jelentkezés

A képzésre jelentkezéseket a meghirdetett képzési időpontot megelőző 2 munkanappal tudjuk elfogadni!

A *-gal jelöltek kitöltése kötelező.Hírlevelet szeretnék kapni a további képzési lehetőségekről.

* Hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ a fenti adatlapon és csatolt dokumentumon megadott személyes adataimat kezelje, és feldolgozza; továbbá hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ az adataimat adatállományában eltárolja abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra, a jelentkezésemtől számított 3 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.

* Elolvastam és elfogadom a Corvinus Oktatási Központ Adatvédelmi szabályzatát.