Szövegszerkesztés alapfokon Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

Szövegszerkesztés alapfokon

corvinus-oktatas-bejegyzes
Szövegszerkesztés alapfokon

MS Word képzés

JELENTKEZZ MOST INDULÓ TANFOLYAMAINKRA!!!

Ismerd meg tanfolyamunkat röviden

Napjainkban a digitális világ korszakát éljük, aminek része, hogy nem csak a hétköznapjainkban használunk okostelefonokat, számítógépeket, hanem munkánk során szinte nélkülözhetetlen ezen eszközök használata. Már egy állás megpályázáshoz is elektronikus levelet kell küldenünk, melyben csatolnunk kell önéletrajzunkat.

Aki munkát keres, vagy már dolgozik, és munkája során elengedhetetlen, hogy számítógéppel dolgozzon, előbb-utóbb el kell készítenie valamilyen szöveget.

A „Szövegszerkesztés alapjai” kurzuson a hallgatók a Microsoft Word program általános felhasználói szintű kezelését sajátíthatják el két fázisban:

Tartalom létrehozása: Új dokumentum létrehozása, szöveg bevitele, javítása, cseréje, nézetek használata, dokumentum mentése (tárolása), megnyitása, nyomtatás, helyesírás-ellenőrzés, javítás.

Formátum beállítása: Betűformátumok megváltoztatása (betűtípus, betűméret, stílus), bekezdéstulajdonságok megváltoztatása (térköz, sorköz), szegélyek, táblázatok, tabulátorok, felsorolások, számozások.

A szövegszerkesztés alapfokon 32 órás képzésünket ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék megtanulni a Microsoft Word program használatát az alapoktól, illetve azoknak, akik szívesen felelevenítenék megfakult tudásukat.

Tanfolyam fontos információi:

A képzés tervezett időpontjai:
 

A képzés időtartama: 1 hét. 

A képzés díja: 29. 000 Ft

Képzési felelős: Jablonszki Adrienn +36 30 470 97 88

A Képzés végén a sikeresen vizsgázók Tanúsítványt kapnak.

 

 

Miért éri meg tanfolyamunkra jelentkezni?

 A képzési programunk célja a szövegszerkesztés alapfogalmainak megismerésén túl az alapvető szerkesztési műveletek és az elektronikus dokumentum kezelésének megismerése, továbbá készségszintű használatának elsajátítása. Tanfolyamainkon gyakorlatorientált, felhasználói szintű számítástechnikai ismereteket nyújtunk, amelyek ma már nélkülözhetetlenek a munkahelyi vagy otthoni számítógéphasználathoz. Kiváló oktatóinkkal minden korosztály számára könnyen elsajátíthatók a szövegszerkesztés alapjai.

A tanfolyamra jelentkezés feltételei:

Szükséges előismeretek:

Készségszintű operációs rendszer (Pl.: Windows) és szövegszerkesztő (Pl.: Word) program ismerete.

Iskolai végzettség, egyéb szakmai végzettség nem feltétel.

Tanáraink

 

Szilágyi Péter

Mit tanít: Microsoft Office Szövegszerkesztés alapfokon, Táblázatkezelés emelt szinten képzések

Érdeklődésem az informatika iránt a középiskolában kezdődött. Érettségi után elvégeztem egy szoftverüzemeltető és egy rendszerinformatikus tanfolyamot. 2010-ben diplomáztam a Nyíregyházi Főiskola számítástechnika-technika szakán, és ebben az évben kezdtem el dolgozni Budapesten tanárként egy általános iskolában. Szeretek informatikát tanítani, az általános iskolás gyerekektől a felnőttekig vannak tanítványaim. Szabadidőmben weboldalakat készítek, tablókat, képeket, videókat szerkesztek.

Jelentkezés

A *-gal jelöltek kitöltése kötelező.
Hírlevelet szeretnék kapni a további képzési lehetőségekről.

* Hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ a fenti adatlapon és csatolt dokumentumon megadott személyes adataimat kezelje, és feldolgozza; továbbá hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ az adataimat adatállományában eltárolja abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra, a jelentkezésemtől számított 3 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.

* Elolvastam és elfogadom a Corvinus Oktatási Központ Adatvédelmi szabályzatát.