Photoshop tanfolyam Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok

Photoshop tanfolyam

corvinus-oktatas-bejegyzes
Photoshop tanfolyam

Photoshop, az alapismeretektől a haladó technikáig

JELENTKEZZ MOST INDULÓ TANFOLYAMAINKRA!!!

"Á ez Photoshop!" Ezt a mondatot gyakran olvashatjuk a közösségi oldalakon megosztott manipulált képek alatt. A szoftver neve mára már egybeforrt a retusálással és a képszerkesztéssel. Képességei azonban nem állnak meg a mémek szintjén. A professzionálos fotográfusok és grafikusok egyaránt használják ezt a remek eszközt, hiszen a nyers képformátumú fileok konvertálására, a professzionális portrék retusálásra, épületfotók korrekciójára éppúgy használható, mint pixelgrafikus rajzolóprogramként, vagy animációkészítő szoftverként. Tárd fel, a Photoshop és ezáltal Önmagad rejtett képességeit, ismerd meg a program funkcióinak tárházát, maximalizáld a képminőségedet és alakítsd ki egyéni munkfaolyamatodat! Legyél te is Photoshopper!

Tanfolyam fontos információi:

A képzés tervezett időpontja:
 

A képzés időtartama: 1 hét

A képzés díja: 37.500 Ft

Képzési felelős: Jablonszki Adrienn +36 30 470 97 88

 

 

Miért éri meg tanfolyamunkra jelentkezni?

 Napjainkban, amikor a digitális fényképezőgépek, szkennerek, fényképezős telefonok világát éljük, mind szélesebb körben terjed a számítógépes képfeldolgozás, mely ma már nem csupán a grafika varázslatos művészete, hanem mindennapi életünk része. Célunk, hogy a résztvevők olyan ismereteket szerezhessenek a Photoshopról, amellyel alkalmazni tudják a megismert technikát, melynek segítségével egyszerűen javíthatnak ki egy rosszul exponált fényképet, de akár montázs grafikát is készíthetnek üzleti kiadványokhoz. A tanfolyam olyan kezdő felhasználóknak szól, akik alapvető és átfogó tudást szeretnének kapni az Adobe Photoshopról.

A tanfolyamra jelentkezés feltételei:

Szükséges előismeretek:

Készségszintű operációs rendszer (Pl.: Windows) és szövegszerkesztő (Pl.: Word) program ismerete.

Iskolai végzettség, egyéb szakmai végzettség nem feltétel.

Tanáraink

 

 

Fodor Dániel

2017-ben diplomáztam a Magyar Képzőművészeti Egyetem Tanárszakán. Egyetemi tanulmányaim alatt számos európai országba eljutottam különféle ösztöndíjakkal, így töltöttem egy-egy szemesztert vendéghallgatóként a pozsonyi és a krakkói művészeti egyetemek Intermédia tanszékein. Egyetemi éveim alatt a Ludwig Alapítvány ösztöndíját, valamint Székely Bertalan Ösztöndíjat, 2018-ban pedig Derkovits Gyula Képzőművészeti Ösztöndíjat nyertem.

Az egyetemre történő sikeres felvételimet korábbi tanulmányaim segítették, amelyeket a Práter utcai Budapesti Komplex SZC Kézművesipari Szakgimnáziumban, a Szellemkép Szabadiskolában, valamint a Budai Rajziskolában folytattam. Ennek köszönhetően különféle intézményekben, sokféle és különböző fotográfiai szemléletmóddal ismerkedhettem meg.

Jelenleg vezetőségi tagja vagyok a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának ahol önkéntes szervezői munkámmal segítem a fiatal pályakezdő alkotók kibontakozását. Szakterületem a fotográfia képzőművészeti felhasználási módjai valamint az analóg-filmes technikák, a labortechnika.

Sárközi Péter

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Fotográfia szakán BA, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média design szakán MA diplomát szerzett. Diplomamunkája, mely egy elektromos kerekesszék-vezérő rendszer user interface tervezése volt, a 2016-os Hellodesign Talent Award-on elnyerte a legjobb média design diplomamunka díjat.

2008 és 2016 között a Magyar Újságírók Országos Szövetségének tagja. 2008 és 2017 között a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának tagja. 2013 óta a Random Egyesület tagja. 2006 és 2011 között a digicams.hu magazin cikkírója, majd főszerkesztője volt. 2016 óta a Budapesti Metropolitan Egyetem meghívott oktatója. 2018 óta a Corvinus Oktatási Központ oktatója.

Autonóm művészként fotóval, videóval, video installációkkal foglalkozik. Munkáival gyakran jelentkezik olyan neves kiállítóhelyeken és rendezvényeken, mint a Galerie Treppenhaus (Erlangen), Millepiani (Róma), Zoom Festiwal (Jelenia Góra), Art Market (Budapest), Mai Manó Ház (Budapest), Műcsarnok (Budapest), Viltin galéria (Budapest), stb.

Jelentkezés

A *-gal jelöltek kitöltése kötelező.
Hírlevelet szeretnék kapni a további képzési lehetőségekről.

* Hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ a fenti adatlapon és csatolt dokumentumon megadott személyes adataimat kezelje, és feldolgozza; továbbá hozzájárulok, hogy a Corvinus Oktatási Központ az adataimat adatállományában eltárolja abban az esetben is, ha pályázatom nem kerül kiválasztásra, a jelentkezésemtől számított 3 évig azzal a céllal, hogy számomra megfelelő pozíció megnyílásakor velem a kapcsolatot felvehesse.

* Elolvastam és elfogadom a Corvinus Oktatási Központ Adatvédelmi szabályzatát.