Corvinus Oktatási Központ |Fotográfus képzés | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok Corvinus Oktatási Központ | Szoftverfejlesztő tanfolyam | OKJ tanfolyamok
Corvinus Oktatási Központ története

Új tantermekkel, új helyszínnel és új tanárokkal várjuk a tanulni vágyókat intézményünkben.

A Corvinus Oktatási Központ fenntartója a Corvinus Prudenti Nonprofit Kft. Cégünk több, mint 7 éve foglalkozik oktatással, OKJ-s és hatósági képzésekre specializálódva, köztük Gépjármű-vezetői, építő-és anyagmozgató gépkezelői képzések, 34 munkahelyi akkreditált képzésekkel foglalkoztunk főleg. Idén új képzésekkel bővült palettánk, haladva a korral. Iskolánk elindította a Fotográfus és fotótermék- kereskedői, a Szoftverfejlesztői valamint a Bér-és Társadalombiztosítási Ügyintéző OKJ-s képzéseket. Képzési kínálatunkat tovább bővítve, hamarosan elkezdődnek legújabb képzéseink, az Adobe programok, továbbá az Office programok képzési területén. Ezeken belül jelentkezhetnek az érdeklődők Adobe- Illustrátor, Indesign, Dreamweaver, és Photoshop – 30 órás tanfolyamainkra, kezdő szinten. Várjuk azok jelentkezését is, akik a Microsoft Office- Szövegszerkesztés alapfokon, Táblázatkezelés alapfokon- és emelt szinten, vagy éppen az Adatbázis-kezelés alapfokon- 32 órás tanfolyamaink után érdeklődnek. Mindkét típusú képzés esetén nagy kedvezménnyel ajánljuk a teljes képzéscsomagot mindazoknak, akik szívesen elvégeznének több képzést is egymást követően.

Mi anyagilag is támogatjuk ebben!

Tekintsék meg képzési kínálatunkat, és válasszanak kedvükre, folyamatosan bővülő képzéseink közül.

Állunk szíves rendelkezésükre, kiváló Oktatóinkkal, és kedves, segítőkész munkatársainkkal a Corvinus Oktatási Központban.

Nyilvántartásba vevő hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 14859182-2-41

Közösségi adószám: HU14859182


Felnőttképzési engedély

Engedély szám: E-000232/2014

Engedélyt kiállító hatóság: Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal, 1089 Budapest, Kálvária tér 7.

Kit mikor,
hol,
miért érsz el.

Azért vagyunk, hogy a tanulnivágyóknak a lehető legkönnyebb legyen a beiratkozás, a tanfolyam zavartalan elvégzése és a bizonyítvány megszerzése. Ezért forduljon hozzánk bizalommal!

Központi telszám:
+36 1 784 19 48

Fotós OKJ-val kapcsolatos információ:
+36 30 416 80 71

Szoftverfejlesztő OKJ-val kapcsolatos információ:
+36 70 216 97 97

Modern oktatótermeink a:
1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. 1-es épület első szintjén találhatóak.

Központi irodánk:
1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.2-es épület 7.em található.

Hogy miért jó az OKJ-s képzés?

Nálunk nem csak azért, mert egy államilag elismert szakmát szerzel meg a fotós vagy a szoftver fejlesztő OKJ-n hanem egy olyan minőségi tudást is amivel ebben a szakmában el tudsz helyezkedni. OKJ-s papírt bárki kaphat, de a megfelelő tudást csak kevés helyen lehet megszerezni, mi ezt garantáljuk számodra.